Voor wie is Coach4you2

Voor vrouwen tussen 40 en 55 jaar (en/of hun gezin).

Als coach/-counselor zie ik dat vrouwen die bij mij komen, alles vaak goed voor elkaar (lijken te) hebben. Een mooi leven hebben maar toch niet meer - genoeg - rust kunnen vinden. In de huidige hectische maatschappij is het soms ook lastig om alle ballen hoog te houden. Werken, voor kinderen zorgen, of opgroeiende pubers hebben, het huishouden doen, verenigingen, sport enz. Of soms ook nog de zorg hebben voor een familielid.

Ze blijven maar door rennen en proberen ook nog eens goed voor zichzelf te blijven zorgen. Dat laatste is vaak nog niet zo eenvoudig als dat het klinkt. Het helpt volgens mij om eens bewust stil te staan bij de volgende vraag:

Ik zorg goed voor een ander maar hoe lief ben ik eigenlijk voor mijzelf?

Maar natuurlijk zijn er vaak wel meer vragen te stellen. Vaak spelen “oude” aangeleerde patronen hier ook een rol. Vrouwen (ver)zorgen meestal vanuit een (oer)gevoel, dat zit er gewoon in. Deze patronen hoeven niet eens altijd direct voor de hand te liggen, dus zichtbaar te zijn. Als je twijfelt of je inderdaad wel lief bent voor jezelf, of over andere zaken, is het fijn om met iemand deze dingen eens grondig onder de loep te nemen. Een objectief iemand die zonder (voor)oordeel met jouw in gesprek gaat.

Waar kun je tijd vrij maken voor jezelf. Maar die je ook leert dat het mag, dat jij er net zo goed toe doet. En daar waar nodig volgt je zelfvertrouwen vanzelf. Maar ook dat het je een leuker mens wordt als je dat ook voor jezelf bent. Dat je die "eigen" tijd gewoon nodig hebt. Waarom zou je wel naar de kapper gaan, leuke kleren kopen en je uiterlijk goed verzorgen zonder te kijken naar je geluk. Daarom is het nodig om ook af en toe eens naar je innerlijke te kijken. Volgens mij is dat net zo belangrijk voor jouw geluk!

Alle opties staan open en worden belicht en onderzocht. Dit kan op verschillende manieren en in meerdere (werk)vormen. In individuele coaching of groepstraining.

En daar kom ik in beeld. Het kan gaan om het oplossen van een probleem of leren op een andere manier er mee om te gaan. Dit zou kunnen leiden tot het accepteren van een bestaande situatie of juist het inslaan van een geheel nieuwe richting. Durf eens stil te staan om naar jezelf te kijken. Als coach-counselor maak ik je bewust van je eigen gedrag en gedachten. En samen proberen we kritisch te kijken naar wat nog voor je werkt en wat eigenlijk wel anders kan..... en hoe je dat dan om kan zetten. Gun jezelf de ontspanning en bewustwording.

Ook geef ik workshops en training in Mindfulness. Meer informatie daarover kan je vinden achter het tabblad Mindfulness. Wie weet is het wel iets voor jou.

Hoe dan ook, met welke vraag dan ook, ik ben er voor je. Mijn credo: Spreek je "eigen taal", ik probeer te verstaan.

Jij staat centraal