Vertragen kan je leren. Mindfulness

Stop met haasten en leer te genieten van het moment. Dat klinkt gemakkelijk. Maar als iemand steeds onder tijdsdruk staat, altijd bereikbaar is en nauwelijks tijd voor zichzelf heeft, lijkt dit ver weg. In de tijd die we hebben willen we dan ook nog eens zoveel mogelijk doen. Daar worden we ongelukkig en gestrest van. Door meer aandacht in je dagelijks leven (het nu moment) te brengen, kun je leren hoe je beter met stress om kunt gaan, minder piekert, geconcentreerd kan zijn en beter kunt ontspannen en slapen.

Mindfulness bestaat uit 2 delen; de handeling Mindfulness en de activiteit Mindfulness meditatie. De handeling kan je in je dagelijkse leven invoeren. De activiteit ga je doelbewust mee aan de slag. Dat vergt vaak erg veel oefening en aandacht. Maar als je het eenmaal doet, niet eens zo veel tijd.

Omdat ik zo overtuigd ben van de positieve uitwerking hiervan, gun ik dat iedereen. Ik heb de opleiding MBCT -Mindfulness Based Cognitive Therapy gevolgd. Volgens deze richtlijn heb ik een eigen "vertragen kan je leren" training (o.b.v. Mindfulness) ontwikkeld. Een mix van denk- en lichaamswerk verwerkt in een werkboek met veel theorie- en beeldmateriaal.

Ik verzorg workshops en trainingen (in kleine groepen). Maar op verzoek kan dit ook 1 op 1 (individuele aanpak). Maar ook online zijn er mogelijkheden. Binnenkort hierover meer. Weet jij iemand die geïnteresseerd is, tip hem/haar gerust. Of bel/mail me voor de mogelijkheden.

Deze training is zeker ook geschikt voor Personeelsverenigingen, vrijwilligers, mantelzorgers en andere groepen binnen bedrijven, verenigingen en organisaties. Hiervoor hanteer ik (soms) andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor meer vrijblijvende informatie over lesopbouw, tarieven, betaalwijze (eventueel in termijnen) en de voorwaarden, kun je altijd contact met me opnemen. Gun jezelf deze blijvende positieve verandering in je leven en beleven. Ik hoop je te ontmoeten.