Coach / Counselor / Trainer

Als coach probeer ik door vragen te stellen, emoties te laten beleven en mogelijkheden te creëren. Dit om de spreekwoordelijke vinger op de zere plek te kunnen leggen. Vanuit dat punt, kan dan gewerkt worden aan verwerking, acceptatie en er mee om leren gaan.

Samen onderzoeken we hoe je naar de dingen “kijkt” en deze ervaart. Mijn doel is (vooral) vrouwen, dus jou te inspireren en te motiveren. Dit doe ik door met jou op zoek te gaan naar inzichten in jezelf en je daar bewust van laten worden.

Met welke vragen kan je dan bij mij terecht.

Counseling

Wanneer er dieper moet worden gekeken naar terugkerende patronen in gedrag of emotie dan is counseling wat meer aan de orde. Dan gaan we samen zoeken naar gebeurtenissen, emoties, gedachten die je steeds terugbrengen in een bepaald gedrag, emoties of keuzes die niet altijd even prettig kunnen zijn voor jou of je omgeving. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat het jou je eigenwaarde teruggeeft. Jij mag van jezelf houden. Je bent goed zoals je bent. Samen gaan we in gesprek om zo jou handvatten te kunnen geven om met deze heftige dingen om te leren gaan of zelfs te bevechten. Natuurlijk allemaal in jouw tempo en op het voor jou goede moment.

Wat kan hieronder vallen:

Het intakegesprek kan jou en mij meer inzicht geven in de daadwerkelijke hulpvraag en een eventueel traject.

Dit is jouw eerste stap in jouw ont-wikkelroute of ontdekkingsreis. Jouw eigen veranderproces start hier en ik ondersteun je daar graag in.

Training

Voor informatie over workshops en training, zie tabblad Mindfulness