Informatie voor bedrijven

Ook voor uw school, bedrijf of organisatie kan ik wat betekenen.

Ik denk dan aan kortdurende (individuele) begeleiding/ondersteuning. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren en fronten zijn. Maar kan vanzelfsprekend uitsluitend tot stand komen door goedkeuring van diegene waar het om gaat.

Scholen

Via gastlessen maak ik leerlingen bewust van hun eigen gedrag en wat voor uitwerking dit kan hebben op anderen. Door in gesprek te gaan en met het benoemen en bespreekbaar maken van bepaalde onderwerpen, kan soms een heleboel leed voorkomen worden. Maar ook voor leerkrachten zou ik iets kunnen betekenen door via Mindfulnesstraining, bewustwording en ontspanning te bieden.

Bedrijf of organisatie

Heeft u in uw bedrijf een hoog ziekteverzuim, dan kan ik iets voor u betekenen met mijn zelf ontwikkelde Mindfulnesstraining. Dit kan individueel maar ook in groepsverband gevolgd worden. Het geeft de werknemer inzicht en bewustwording. Maar ook is het stressverlagend en door de vele tips en trucs zullen veel van uw werknemers een andere mindset krijgen. En door deze aandachtstraining zeer gefocust worden, zich beter gaan voelen en dus ook vanzelfsprekend beter presteren. Ook voor informatie over de trainingsopbouw en de tarieven kunt u mij benaderen.

Via de site kunt u zien welke diensten ik kan leveren. Maar natuurlijk kunnen we daar ook in een gesprek proberen achter te komen. Ik sta hier open voor. Maatwerk is toch de beste aanpak. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Zie hiervoor ook de contactgegevens op deze website.

Ik ben u graag van dienst.

Graag tot ziens.